Siirry pääsisältöön

Agilityä ja perustreeniä

Perjantai eli jälleen Flamen Rennot lenkit -kurssi + Sisukas-jengin treeni.

Rennot lenkit -kurssilla treenailtiin luopumista ja namin kopittelua. Namin kopittelu osoittautui Flamen mielestä superkivaksi tekemiseksi - jopa niin kivaksi, että haukkuminen unohtui hetkeksi. Siinä juttu, mitä voidaan tehdä jatkossa esim. agilitytreenin tauoilla kouluttajaa kuunnellessa.


Agilitytreeni tehtiin taas yhdessä erässä, koska alla oli tuo kurssin 40 min treeni.

Treenailtiin vartalon hallintaa kävelemällä maassa olevien rimojen ympäri (rimat siivekkeestä ulospäin) ja harjoiteltiin kuuntelua yhden hypyn ja putken avulla. Kädessäni oli lelupalkka (jossa Flame on kiinni kuin terrieri konsanaan) ja Flamen piti kuunnella tuliko estekäsky vai saiko leluun tulla suoraan kiinni. Hienosti tyttö alkoi luopumaan lelusta.

Saatiin vielä samalla häiriötreeniä, kun toisella kentällä treenannut mies haki tarvikkeita hallin toisesta päästä eli kulki meidän kentän läpi muutamaan kertaan. Tilanne oli Flamelle haastava, mutta se pysyi kuitenkin minun kanssani.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rally-tokoilua

Maanantaina oli jälleen rally-tokotreenit Pogostan koulun pihalla. Käytiin pikku kävely ennen treeniä ajatuksena, että neiti keskittyisi treeniin paremmin. Parannusta ei ollut nähtävillä 😂. Osittain keskittyi oikein hyvin, mutta paljon paljon haukuttiin edelleen.  

Pikkutyttö oppii lisää agilityä

Flame oli tänään Sisukas-jengin treeneissä supertaitava. Tehtiin etenemistä esteillä 21-23, samalla harjoiteltiin etenemistä kun ohjaaja ottaa sivuttaisetäisyyttä. Lisäksi harjoiteltiin valssia 25 putkella parin hypyn avulla. Pikkulikka on oppinut todella paljon. Se etenee hienosti palkalle, se luopuu minun käsistäni ja minun liikkeestäni ja se pystyy tekemään jo kolmen esteen käytösketjuja. Ja tämä kaikki hyvällä vauhdilla häntä heiluen 

Agilityyn valmistavaa treeniä

Perjantai eli Sisukas-jengin treeni. Tällä kerralla tehtiin Flamen kanssa takaakiertoa + jatkettiin sitä koiranpuoleisella kädellä tehtävään wrapiin. Lisäksi totuteltiin puomin alastuloon (toinen pää minipöydällä) ja tehtiin lelukädestä luopumista. Flame on tosi innokas ja motivoitunut treenaaja.