Siirry pääsisältöön

Kai näitä treeniksi voi kutsua

Välistä puuttuu näköjään 12.2. treenin päivitys. Jotain silloin tehtiin, kun vaan muistaisi mitä :). 

Tällä kerralla mikään ei onnistunut. Johtui varmaan osittain siitä, että otin kaikki kolme halliin odottamaan ja sehän tarkoitti, että Flame huusi koko odotusaikansa. Ja kun oli Flamen vuoro, Fu kitisi aidan takana.

No, yritettiin poispäin kääntöjä. Ei vaan onnistu, ei.

Välissä neiti pääsi juoksemaan pientä suoraa ja se sentään onnistui.

Ja lopuksi vielä juoksarin aloittelua eli alustan vahvistusta. Eipä meinannut siitäkään mitään tulla.

Niin, ja pissakin tuli halliin kesken kaiken.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rally-tokoilua

Maanantaina oli jälleen rally-tokotreenit Pogostan koulun pihalla. Käytiin pikku kävely ennen treeniä ajatuksena, että neiti keskittyisi treeniin paremmin. Parannusta ei ollut nähtävillä 😂. Osittain keskittyi oikein hyvin, mutta paljon paljon haukuttiin edelleen.  

Pikkutyttö oppii lisää agilityä

Flame oli tänään Sisukas-jengin treeneissä supertaitava. Tehtiin etenemistä esteillä 21-23, samalla harjoiteltiin etenemistä kun ohjaaja ottaa sivuttaisetäisyyttä. Lisäksi harjoiteltiin valssia 25 putkella parin hypyn avulla. Pikkulikka on oppinut todella paljon. Se etenee hienosti palkalle, se luopuu minun käsistäni ja minun liikkeestäni ja se pystyy tekemään jo kolmen esteen käytösketjuja. Ja tämä kaikki hyvällä vauhdilla häntä heiluen 

Agilityyn valmistavaa treeniä

Perjantai eli Sisukas-jengin treeni. Tällä kerralla tehtiin Flamen kanssa takaakiertoa + jatkettiin sitä koiranpuoleisella kädellä tehtävään wrapiin. Lisäksi totuteltiin puomin alastuloon (toinen pää minipöydällä) ja tehtiin lelukädestä luopumista. Flame on tosi innokas ja motivoitunut treenaaja.