Siirry pääsisältöön

Ainakin yhdet treenit jäi välissä raportoimatta, mutta yritetään nyt uudestaan.

Aloitettiin treeni 2-2 keppitreenillä. Aluksi tehtiin yhdellä kahden kepin yhdistelmällä kunnes saatiin ne "oikeaan asentoon". Hienosti neiti haki oikeaa väliä. Sen jälkeen otettiin neljä keppiä, jotka saatiin jo vähän kulmaan. Flame väsähti selkeästi kaikesta miettimisestä eikä lopuksi tehty 1-3 eteneminen oikein onnistunut vaan räksytti vaan minulle. Keppitreeni oli kuitenkin hieno. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Agsatreeni etenee

Flamen kanssa päästiin taas nauttimaan treenistä - pikkuneidistä on tulossa tosi hienoa agilitykamu. Tehtiin takaakierto-putki-takaakierto-putki -pätkää, jonka Flame teki tosi hienosti ja hirveällä innolla. Minusta irtoaminen ja eteenjuoksu sen sijaan on vaikeampaa. Toisella pätkällä neiti oli jo tosi väsynyt. Yritetään ensi kerralla molemmat treenipätkät lyhyemmällä tauolla eli ei niin että Flame joutuu odottamaan välissä Flirtin ja Fun treenit.

Mejä-kurssin toinen kerta

Tänään oli jälleen mejä-kurssin treenikerran aika. Tällä kerralla ohjelmassa oli makuuttomat kulmat ja makuu keskellä suoraa. Jälki oli myös haasteellisemmassa maastossa kuin viime viikolla: tiheämpää puustoa ja aluskasvillisuuttakin enemmän. Lisäksi jäljen vieressä oli hirven jätöskasa, joten riistaakin maastosta löytyi. Alun vahvistuksen jälkeen Flame jäljesti suorat tosi hienosti ja merkkasi makuun. Kulmat olivat haastavia. Se kyllä yritti ratkaista ongelman, mutta jostain syystä se etsi kaikista muista suunnista paitsi sieltä, mihin jälki jatkui. Oli myös selkeitä pätkiä, joita se meni ilmavainulla ja siten hieman jäljen sivussa.