Siirry pääsisältöön

Sisukas 9.4.2021

Perjantai eli Sisukas-agilityä.

Aloitettiin päästelemällä höyryt eli juostiin pätkää 8-9-10-18-11(suoraan)-12 ja takaisin.
Hienosti Flame irtosi 8-hypylle.
10-18 välissä kyseli apuja, kun oli myöhässä käskyn ja ohjauksen kanssa.
18-11 välissä kadotin koiran - ei ollut ohjaaja ihan täysillä mukana.

Loppuaika tehtiin keppejä eli ensimmäiset keppitreenit tytölle. 4 keppiä ohjureilla, palkkaus Heidillä edessä. Hienosti päästiin pisteeseen, jossa oli vain yhdet ohjurit ja ne ihan alhaalla. Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ainakin yhdet treenit jäi välissä raportoimatta, mutta yritetään nyt uudestaan. Aloitettiin treeni 2-2 keppitreenillä. Aluksi tehtiin yhdellä kahden kepin yhdistelmällä kunnes saatiin ne "oikeaan asentoon". Hienosti neiti haki oikeaa väliä. Sen jälkeen otettiin neljä keppiä, jotka saatiin jo vähän kulmaan. Flame väsähti selkeästi kaikesta miettimisestä eikä lopuksi tehty 1-3 eteneminen oikein onnistunut vaan räksytti vaan minulle. Keppitreeni oli kuitenkin hieno.  

Agilitytreeni 23.4.2021

Parin viikon tauon jälkeen agilitytreeneissä. Toisella puolella hallia oli jälleen palveluskoiraharrastajia ja nekös nyt Flamea häiritsivät. Useampaan kertaan piti mennä väliaidalle huutamaan. Onneksi tyttö on melko kova luonteeltaan ja se pystyi jatkamaan treeniä vaikka jouduin vähän ehkä kovemmin karjaisemaan. Eka 6 min tehtiin juoksemisjuttuja. Tehtiin pätkää 2-7 (jossa 4-hyppy oli helpommassa kulmassa lähes suorana ja 7-hyppy tehtiin suoraan edestä). Tosi hienosti Flame lähti suorittamaan 2-hypyn vaikka lähdin jo etenemään putkelle. Aluksi meinasi ohittaa putken, mutta muutaman korjauksen jälkeen osui. 5-putkeen meno oli vaikea ja Flame reagoi voimakkaasti omaan pysähtymiseeni - siitä siis kotiläksyä. Myös 6-putkea ohitti muutaman kerran, mutta alkoi sitten löytämään oikean reitin. Toinen 6 min pyhitettiin kepeille. Neljällä kepillä ja ohjureilla mahdollisimman itsenäistä suoritusta. Pystyin jo lähettämään parin metrin päästä neidin ja suoritti kivasti.

Rally-tokoilua

Maanantaina oli jälleen rally-tokotreenit Pogostan koulun pihalla. Käytiin pikku kävely ennen treeniä ajatuksena, että neiti keskittyisi treeniin paremmin. Parannusta ei ollut nähtävillä 😂. Osittain keskittyi oikein hyvin, mutta paljon paljon haukuttiin edelleen.