Siirry pääsisältöön

Pitkästä aikaa agilityä

Vuoden ensimmäinen agilitytreeni - kylläpä meillä oli mukavaa.

Treenattiin sekä etenemistä että kuuntelemista (videolla pieni pätkä). Hienosti pikkutyttö eteni namialustalle ja toisaalta kuunteli kun kutsuin sen pois putkelta. Tyttö tarraa leluun terrierimäisesti kiinni - voi kun saisin pidettyä tuon motivaation ja fiiliksen sillä.

Tehtiin lisäksi loivaa mutkaputkea siten, että lähetin Flamen kauempaa. Treenattiin sekä putken molemmat päät että myös sitä, että olin ulkopuolella. Nuo ulkopuolelta lähetykset ovat Flamelle vaikeita. Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rally-tokoilua

Maanantaina oli jälleen rally-tokotreenit Pogostan koulun pihalla. Käytiin pikku kävely ennen treeniä ajatuksena, että neiti keskittyisi treeniin paremmin. Parannusta ei ollut nähtävillä 😂. Osittain keskittyi oikein hyvin, mutta paljon paljon haukuttiin edelleen.  

Pikkutyttö oppii lisää agilityä

Flame oli tänään Sisukas-jengin treeneissä supertaitava. Tehtiin etenemistä esteillä 21-23, samalla harjoiteltiin etenemistä kun ohjaaja ottaa sivuttaisetäisyyttä. Lisäksi harjoiteltiin valssia 25 putkella parin hypyn avulla. Pikkulikka on oppinut todella paljon. Se etenee hienosti palkalle, se luopuu minun käsistäni ja minun liikkeestäni ja se pystyy tekemään jo kolmen esteen käytösketjuja. Ja tämä kaikki hyvällä vauhdilla häntä heiluen 

Agilityyn valmistavaa treeniä

Perjantai eli Sisukas-jengin treeni. Tällä kerralla tehtiin Flamen kanssa takaakiertoa + jatkettiin sitä koiranpuoleisella kädellä tehtävään wrapiin. Lisäksi totuteltiin puomin alastuloon (toinen pää minipöydällä) ja tehtiin lelukädestä luopumista. Flame on tosi innokas ja motivoitunut treenaaja.