Siirry pääsisältöön

Mikä tykki tästä neidistä on tulossa

Perjantai-illan Sisukas-jengin treenissä Flame pääsi aloittamaan ensimmäisen erikoisesteen harjoittelua eli rengas otettiin ohjelmaan. Samoin hyppyihin lisättiin rimat 10 senttiin.

Aloitettiin ensin pätkällä 13-16. 15-putki + 16-takaakierto onnistui, hienosti oli neiti kuulolla. 13-14 meni hienosti, mutta 14-15 välissä lähti aluksi minun liikkeen mukaan. Kun vahvistettiin eteenpäin menoa, saatiin onnistumaan 13-15.  Sen sijaan 16 ei enää onnistunut, koska ohjaaja oli auttamattomasti myöhässä.

Sitten harjoiteltiin rengasta. Ensin tehtiin ainoastaan rengasta matalana, sitten lisättiin 5-hyppy ja lopulta myös 7-putki. Superhienosti neiti nappasi, mitä ollaan tekemässä.

Ja mikä parasta, se ampuu leluun kiinni kuten terrieri 💖


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rally-tokoilua

Maanantaina oli jälleen rally-tokotreenit Pogostan koulun pihalla. Käytiin pikku kävely ennen treeniä ajatuksena, että neiti keskittyisi treeniin paremmin. Parannusta ei ollut nähtävillä 😂. Osittain keskittyi oikein hyvin, mutta paljon paljon haukuttiin edelleen.  

Pikkutyttö oppii lisää agilityä

Flame oli tänään Sisukas-jengin treeneissä supertaitava. Tehtiin etenemistä esteillä 21-23, samalla harjoiteltiin etenemistä kun ohjaaja ottaa sivuttaisetäisyyttä. Lisäksi harjoiteltiin valssia 25 putkella parin hypyn avulla. Pikkulikka on oppinut todella paljon. Se etenee hienosti palkalle, se luopuu minun käsistäni ja minun liikkeestäni ja se pystyy tekemään jo kolmen esteen käytösketjuja. Ja tämä kaikki hyvällä vauhdilla häntä heiluen 

Agilityyn valmistavaa treeniä

Perjantai eli Sisukas-jengin treeni. Tällä kerralla tehtiin Flamen kanssa takaakiertoa + jatkettiin sitä koiranpuoleisella kädellä tehtävään wrapiin. Lisäksi totuteltiin puomin alastuloon (toinen pää minipöydällä) ja tehtiin lelukädestä luopumista. Flame on tosi innokas ja motivoitunut treenaaja.