Siirry pääsisältöön

Juoksutauko ohi - treenit jatkuvat

Kuukauden tauon jälkeen päästiin jatkamaan treenejä. Tehtiin aluksi etenemistä 5-8 esteillä. Flame etenee jo hienosti itsenäisesti, mutta sivuttaisetäisyys minusta on vielä vaikeaa. Niinpä toisella setillä tehtiinkin sivuttaisetäisyyden vahvistamista puoliympyrän muodossa olevilla siivekkeillä. Pikkuhiljaa Flame alkoi kestämään noin metrin etäisyyden yrittämättä aina välissä minun luo. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suorajuoksutreeneissä

Oli jälleen juoksukeskiviikko eli suorajuoksutreenit Liperin vinttikoiraradalla. Flame on selkeästi syttymässä lajiin, sillä nyt se jo juoksi koko 100 m vieheen perässä täysillä eikä perillä ollut valokuvaajakaan haitannut.

Näyttelytreeniä

Flame on ilmoitettu syyskuussa kahteen näyttelyyn, joten nyt on jo todellakin aika alkaa treenaamaan näyttelyjuttuja. Seisominen sujui todella hyvin, mutta näyttelyhihna - se oli ihan kamala.  Kun laitoin hihnan kaulaan, Flame ei pystynyt liikkumaan lainkaan. Eikä aluksi myöskään ottanut nameja. Siksipä aloitimme alusta: Flame katsoi hihnaa ja sai nameja, Flame koski hihnaa ja sai nameja, laitoin hihnan Flamen kaulaan ja se sai nameja. Kun hihna meni pois, ei tullut nameja. Tuota treeniä on jatkettava.

Treeni-ilta

Flame pääsi muuttotouhujen keskeltä jälleen pentuagilityyn. Tänään ohjelmassa oli tehtävän suorittaminen ennen palkkaa (hyppyestettä eri kulmista - ilman rimaa tietenkin), ohjaajan liikkeestä luopuminen sekä ensimmäiset ohjaukset: peruskäännös ja valssi. Flame teki hienosti hyppyestettä. Minun liikkeestä luopuminen oli vaikea aluksi, mutta hetken treenaamisen jälkeen meni hypyn läpi palkalle vaikka liikuin. Tätä pitää treenailla kotona eli Flamen pitää mennä syömään alustalle vaikka minä liikun toiseen suuntaan. Ohjauksia harjoiteltiin ihan vain namialustan kanssa siten, että ensin käännyttiin ja sitten vasta mentiin palkalle. Oikealla puolella toimiminen oli Flamelle vaikeaa eli sitä täytyy treenailla.