Siirry pääsisältöön

Agsatreeni etenee

Flamen kanssa päästiin taas nauttimaan treenistä - pikkuneidistä on tulossa tosi hienoa agilitykamu.

Tehtiin takaakierto-putki-takaakierto-putki -pätkää, jonka Flame teki tosi hienosti ja hirveällä innolla. Minusta irtoaminen ja eteenjuoksu sen sijaan on vaikeampaa.

Toisella pätkällä neiti oli jo tosi väsynyt. Yritetään ensi kerralla molemmat treenipätkät lyhyemmällä tauolla eli ei niin että Flame joutuu odottamaan välissä Flirtin ja Fun treenit.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rally-tokoilua

Maanantaina oli jälleen rally-tokotreenit Pogostan koulun pihalla. Käytiin pikku kävely ennen treeniä ajatuksena, että neiti keskittyisi treeniin paremmin. Parannusta ei ollut nähtävillä 😂. Osittain keskittyi oikein hyvin, mutta paljon paljon haukuttiin edelleen.  

Pikkutyttö oppii lisää agilityä

Flame oli tänään Sisukas-jengin treeneissä supertaitava. Tehtiin etenemistä esteillä 21-23, samalla harjoiteltiin etenemistä kun ohjaaja ottaa sivuttaisetäisyyttä. Lisäksi harjoiteltiin valssia 25 putkella parin hypyn avulla. Pikkulikka on oppinut todella paljon. Se etenee hienosti palkalle, se luopuu minun käsistäni ja minun liikkeestäni ja se pystyy tekemään jo kolmen esteen käytösketjuja. Ja tämä kaikki hyvällä vauhdilla häntä heiluen 

Agilityyn valmistavaa treeniä

Perjantai eli Sisukas-jengin treeni. Tällä kerralla tehtiin Flamen kanssa takaakiertoa + jatkettiin sitä koiranpuoleisella kädellä tehtävään wrapiin. Lisäksi totuteltiin puomin alastuloon (toinen pää minipöydällä) ja tehtiin lelukädestä luopumista. Flame on tosi innokas ja motivoitunut treenaaja.