Siirry pääsisältöön

Flamen treeniperjantai

Flamella oli rankka ilta perjantaina.

Matkalla treeneihin poikettiin Prisman Mustiin ja Mirriin - ostettiin Flamelle sadetakki ja nameja. Flame ei oikein arvostanut tuota takkiostosta.

Aloitettiin ensin Sisukkaan Rennot lenkit -kurssilla. Treenailtiin luopumista mm. palkkaamalla siitä, että koira kääntyi namin syötyään takaisin kohti ohjaajaa.

Treeni-ilta jatkui agilitytreenin merkeissä. Tehtiin ohjaajaakohti kääntymistä (käskynä in), palkkana lelu + leikki ohjaajan kanssa. Ihan mahtavalla innolla neiti teki ja ampui kiinni leluun. Lisäksi tehtiin putkeen lähtemistä pelkällä käskyllä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rally-tokoilua

Maanantaina oli jälleen rally-tokotreenit Pogostan koulun pihalla. Käytiin pikku kävely ennen treeniä ajatuksena, että neiti keskittyisi treeniin paremmin. Parannusta ei ollut nähtävillä 😂. Osittain keskittyi oikein hyvin, mutta paljon paljon haukuttiin edelleen.  

Pikkutyttö oppii lisää agilityä

Flame oli tänään Sisukas-jengin treeneissä supertaitava. Tehtiin etenemistä esteillä 21-23, samalla harjoiteltiin etenemistä kun ohjaaja ottaa sivuttaisetäisyyttä. Lisäksi harjoiteltiin valssia 25 putkella parin hypyn avulla. Pikkulikka on oppinut todella paljon. Se etenee hienosti palkalle, se luopuu minun käsistäni ja minun liikkeestäni ja se pystyy tekemään jo kolmen esteen käytösketjuja. Ja tämä kaikki hyvällä vauhdilla häntä heiluen 

Agilityyn valmistavaa treeniä

Perjantai eli Sisukas-jengin treeni. Tällä kerralla tehtiin Flamen kanssa takaakiertoa + jatkettiin sitä koiranpuoleisella kädellä tehtävään wrapiin. Lisäksi totuteltiin puomin alastuloon (toinen pää minipöydällä) ja tehtiin lelukädestä luopumista. Flame on tosi innokas ja motivoitunut treenaaja.