Siirry pääsisältöön

Edistymistä agilityssä

Viikon aikana Flame oli keksinyt, että on paljon mukavampi suorittaa esteitä ja saada siitä namia kuin hyppiä minun käsiini.

Tehtiin (ilman rimoja tietenkin) pätkiä 20-4, 6-20-4, 7-20-4 valkoisista palloista. 
Hienosti tyttö irtosi suoralla palkalle. 6-takaakierto meni hienosti, 7-20 välissä oli hankaluuksia, koska oma ohjaus veti tyttöä ohi 20-hypystä.

Lisäksi tehtiin kasia hyppysiivekkeillä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi harrastus - nosework

Fun kanssa aloitellaan nosework-kurssilla, niin pitäähän Flamenkin päästä kokeilemaan haistelujuttuja. Tässä pätkä toisesta treenistä eli tehdään vielä yhdellä purkilla pelkän hajukuvan vahvistusta (haju eukalyptus). Hienosti neiti haistelee ja malttaa keskittyä. 

Agilityyn valmistavaa treeniä

Perjantai eli Sisukas-jengin treeni. Tällä kerralla tehtiin Flamen kanssa takaakiertoa + jatkettiin sitä koiranpuoleisella kädellä tehtävään wrapiin. Lisäksi totuteltiin puomin alastuloon (toinen pää minipöydällä) ja tehtiin lelukädestä luopumista. Flame on tosi innokas ja motivoitunut treenaaja.

Näyttelytreeniä

Flame on ilmoitettu syyskuussa kahteen näyttelyyn, joten nyt on jo todellakin aika alkaa treenaamaan näyttelyjuttuja. Seisominen sujui todella hyvin, mutta näyttelyhihna - se oli ihan kamala.  Kun laitoin hihnan kaulaan, Flame ei pystynyt liikkumaan lainkaan. Eikä aluksi myöskään ottanut nameja. Siksipä aloitimme alusta: Flame katsoi hihnaa ja sai nameja, Flame koski hihnaa ja sai nameja, laitoin hihnan Flamen kaulaan ja se sai nameja. Kun hihna meni pois, ei tullut nameja. Tuota treeniä on jatkettava.