Siirry pääsisältöön

Agilityperjantai

Flame pääsi jälleen agilitytreeniin.

Pikkuhiljaa se luopuu minun käsistäni paremmin ja paremmin.

Tehtiin vaaleita ympyröitä 14-3-25-5 ja toiseen suuntaa 12-13-18-1.

Hienosti tyttönen lähti alkuhypylle takaakiertoon (edelleen rimat on poissa) ja välillä irtosi myös putkeen hienosti. Minun liikkeestäni irtoaminen oli vaikeampaa. Suoraan juostessa ei ollut ongelmia, mutta kun yritin tehdä putken jälkeen persjätön, Flame lähti heti jahtaamaan. 

Tyttö teki tosi hyvällä innolla ja motivaatiolla. Loppua kohden alkoi väsymään, joten treeni oli liian pitkä.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rally-tokoilua

Maanantaina oli jälleen rally-tokotreenit Pogostan koulun pihalla. Käytiin pikku kävely ennen treeniä ajatuksena, että neiti keskittyisi treeniin paremmin. Parannusta ei ollut nähtävillä 😂. Osittain keskittyi oikein hyvin, mutta paljon paljon haukuttiin edelleen.  

Pikkutyttö oppii lisää agilityä

Flame oli tänään Sisukas-jengin treeneissä supertaitava. Tehtiin etenemistä esteillä 21-23, samalla harjoiteltiin etenemistä kun ohjaaja ottaa sivuttaisetäisyyttä. Lisäksi harjoiteltiin valssia 25 putkella parin hypyn avulla. Pikkulikka on oppinut todella paljon. Se etenee hienosti palkalle, se luopuu minun käsistäni ja minun liikkeestäni ja se pystyy tekemään jo kolmen esteen käytösketjuja. Ja tämä kaikki hyvällä vauhdilla häntä heiluen 

Agilityyn valmistavaa treeniä

Perjantai eli Sisukas-jengin treeni. Tällä kerralla tehtiin Flamen kanssa takaakiertoa + jatkettiin sitä koiranpuoleisella kädellä tehtävään wrapiin. Lisäksi totuteltiin puomin alastuloon (toinen pää minipöydällä) ja tehtiin lelukädestä luopumista. Flame on tosi innokas ja motivoitunut treenaaja.