Siirry pääsisältöön

Näyttelytreeniä

Flame on ilmoitettu syyskuussa kahteen näyttelyyn, joten nyt on jo todellakin aika alkaa treenaamaan näyttelyjuttuja.

Seisominen sujui todella hyvin, mutta näyttelyhihna - se oli ihan kamala. 
Kun laitoin hihnan kaulaan, Flame ei pystynyt liikkumaan lainkaan. Eikä aluksi myöskään ottanut nameja. Siksipä aloitimme alusta: Flame katsoi hihnaa ja sai nameja, Flame koski hihnaa ja sai nameja, laitoin hihnan Flamen kaulaan ja se sai nameja. Kun hihna meni pois, ei tullut nameja. Tuota treeniä on jatkettava.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusi harrastus - nosework

Fun kanssa aloitellaan nosework-kurssilla, niin pitäähän Flamenkin päästä kokeilemaan haistelujuttuja. Tässä pätkä toisesta treenistä eli tehdään vielä yhdellä purkilla pelkän hajukuvan vahvistusta (haju eukalyptus). Hienosti neiti haistelee ja malttaa keskittyä. 

Agilityä ja perustreeniä

Perjantai eli jälleen Flamen Rennot lenkit -kurssi + Sisukas-jengin treeni. Rennot lenkit -kurssilla treenailtiin luopumista ja namin kopittelua. Namin kopittelu osoittautui Flamen mielestä superkivaksi tekemiseksi - jopa niin kivaksi, että haukkuminen unohtui hetkeksi. Siinä juttu, mitä voidaan tehdä jatkossa esim. agilitytreenin tauoilla kouluttajaa kuunnellessa. Agilitytreeni tehtiin taas yhdessä erässä, koska alla oli tuo kurssin 40 min treeni. Treenailtiin vartalon hallintaa kävelemällä maassa olevien rimojen ympäri (rimat siivekkeestä ulospäin) ja harjoiteltiin kuuntelua yhden hypyn ja putken avulla. Kädessäni oli lelupalkka (jossa Flame on kiinni kuin terrieri konsanaan) ja Flamen piti kuunnella tuliko estekäsky vai saiko leluun tulla suoraan kiinni. Hienosti tyttö alkoi luopumaan lelusta. Saatiin vielä samalla häiriötreeniä, kun toisella kentällä treenannut mies haki tarvikkeita hallin toisesta päästä eli kulki meidän kentän läpi muutamaan kertaan. Tilanne oli Flamelle haastava