Siirry pääsisältöön

Sisukas-jengi treenissä

Flame pääsi tänään ensimmäistä kertaa Sisukas-jengin agilitytreeniin.
Koronan aiheuttamat rajoitukset on nyt treenihallilta purettu, joten ensimmäisen kerran hallilla oli myös muita ihmisiä samaan aikaan. Se oli Flamen mielestä todella jännittävää ja heille piti vähän käydä haukkumassa.

Menimme hieman kauemmaksi ihmisistä ja sitten treeni alkoi onnistumaan.

Tehtiin siivekkeen kiertoa ja täyspitkää, hieman taivutettua putkea. Tosi reippaasti Flame meni putkeen minun molemmilta puoliltani ja myös siivekkeen kierto onnistui molemmilla puolilla.
Lopuksi tehtiin etenemistä liitettynä minun liikkeeseeni. Sekin alkoi pikkuhiljaa sujumaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rally-tokoilua

Maanantaina oli jälleen rally-tokotreenit Pogostan koulun pihalla. Käytiin pikku kävely ennen treeniä ajatuksena, että neiti keskittyisi treeniin paremmin. Parannusta ei ollut nähtävillä 😂. Osittain keskittyi oikein hyvin, mutta paljon paljon haukuttiin edelleen.  

Pikkutyttö oppii lisää agilityä

Flame oli tänään Sisukas-jengin treeneissä supertaitava. Tehtiin etenemistä esteillä 21-23, samalla harjoiteltiin etenemistä kun ohjaaja ottaa sivuttaisetäisyyttä. Lisäksi harjoiteltiin valssia 25 putkella parin hypyn avulla. Pikkulikka on oppinut todella paljon. Se etenee hienosti palkalle, se luopuu minun käsistäni ja minun liikkeestäni ja se pystyy tekemään jo kolmen esteen käytösketjuja. Ja tämä kaikki hyvällä vauhdilla häntä heiluen 

Agilityyn valmistavaa treeniä

Perjantai eli Sisukas-jengin treeni. Tällä kerralla tehtiin Flamen kanssa takaakiertoa + jatkettiin sitä koiranpuoleisella kädellä tehtävään wrapiin. Lisäksi totuteltiin puomin alastuloon (toinen pää minipöydällä) ja tehtiin lelukädestä luopumista. Flame on tosi innokas ja motivoitunut treenaaja.