Siirry pääsisältöön

Treeni-ilta

Flame pääsi muuttotouhujen keskeltä jälleen pentuagilityyn.

Tänään ohjelmassa oli tehtävän suorittaminen ennen palkkaa (hyppyestettä eri kulmista - ilman rimaa tietenkin), ohjaajan liikkeestä luopuminen sekä ensimmäiset ohjaukset: peruskäännös ja valssi.

Flame teki hienosti hyppyestettä. Minun liikkeestä luopuminen oli vaikea aluksi, mutta hetken treenaamisen jälkeen meni hypyn läpi palkalle vaikka liikuin. Tätä pitää treenailla kotona eli Flamen pitää mennä syömään alustalle vaikka minä liikun toiseen suuntaan.
Ohjauksia harjoiteltiin ihan vain namialustan kanssa siten, että ensin käännyttiin ja sitten vasta mentiin palkalle. Oikealla puolella toimiminen oli Flamelle vaikeaa eli sitä täytyy treenailla.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rally-tokoilua

Maanantaina oli jälleen rally-tokotreenit Pogostan koulun pihalla. Käytiin pikku kävely ennen treeniä ajatuksena, että neiti keskittyisi treeniin paremmin. Parannusta ei ollut nähtävillä 😂. Osittain keskittyi oikein hyvin, mutta paljon paljon haukuttiin edelleen.  

Pikkutyttö oppii lisää agilityä

Flame oli tänään Sisukas-jengin treeneissä supertaitava. Tehtiin etenemistä esteillä 21-23, samalla harjoiteltiin etenemistä kun ohjaaja ottaa sivuttaisetäisyyttä. Lisäksi harjoiteltiin valssia 25 putkella parin hypyn avulla. Pikkulikka on oppinut todella paljon. Se etenee hienosti palkalle, se luopuu minun käsistäni ja minun liikkeestäni ja se pystyy tekemään jo kolmen esteen käytösketjuja. Ja tämä kaikki hyvällä vauhdilla häntä heiluen 

Agilityyn valmistavaa treeniä

Perjantai eli Sisukas-jengin treeni. Tällä kerralla tehtiin Flamen kanssa takaakiertoa + jatkettiin sitä koiranpuoleisella kädellä tehtävään wrapiin. Lisäksi totuteltiin puomin alastuloon (toinen pää minipöydällä) ja tehtiin lelukädestä luopumista. Flame on tosi innokas ja motivoitunut treenaaja.