Siirry pääsisältöön

Pentuagsaa

Oltiin Flamen kanssa pentuagilityn toisella kerralla.
Tällä kerralla toinen koirakko oli meidän kanssa samaan aikaan hallissa ja tuli siis samalla häiriötreeniä.
Treenattiin
- hypyn tarjoamista
- renkaan läpi menoa
- lyhyttä putkea
- syviä lihaksia kavalettikävelyllä
- puomin ylösmenoa ja alastuloa (puomin osa matalalla pöydällä)
- erilaisten tavaroiden keskellä kulkemista
- irtoamista namikipolle


Flame oli lähes koko ajan vapaana ja keskittyi todella hienosti tekemiseen kanssani.
Putki oli kiva (seuraava putkihullu koira tuloillaan😀), kavalettikävely oli tyhmää kun piti mennä hitaasti, puomin ylösmeno/alastulo oli business-as-usual.
Superhieno pieni tyttö jaksoi koko 30 min putkeen).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rally-tokoilua

Maanantaina oli jälleen rally-tokotreenit Pogostan koulun pihalla. Käytiin pikku kävely ennen treeniä ajatuksena, että neiti keskittyisi treeniin paremmin. Parannusta ei ollut nähtävillä 😂. Osittain keskittyi oikein hyvin, mutta paljon paljon haukuttiin edelleen.  

Pikkutyttö oppii lisää agilityä

Flame oli tänään Sisukas-jengin treeneissä supertaitava. Tehtiin etenemistä esteillä 21-23, samalla harjoiteltiin etenemistä kun ohjaaja ottaa sivuttaisetäisyyttä. Lisäksi harjoiteltiin valssia 25 putkella parin hypyn avulla. Pikkulikka on oppinut todella paljon. Se etenee hienosti palkalle, se luopuu minun käsistäni ja minun liikkeestäni ja se pystyy tekemään jo kolmen esteen käytösketjuja. Ja tämä kaikki hyvällä vauhdilla häntä heiluen 

Agilityyn valmistavaa treeniä

Perjantai eli Sisukas-jengin treeni. Tällä kerralla tehtiin Flamen kanssa takaakiertoa + jatkettiin sitä koiranpuoleisella kädellä tehtävään wrapiin. Lisäksi totuteltiin puomin alastuloon (toinen pää minipöydällä) ja tehtiin lelukädestä luopumista. Flame on tosi innokas ja motivoitunut treenaaja.